Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding:


Geniet van deze klassieke Italiaanse pasta met gebakken aubergine, tomatensaus, kappertjes en geraspte ricotta salata. Eenvoudig, smaakvol en authentiek.

...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Bestrooi de aubergineblokjes met zout en laat ze 30 minuten rusten. Spoel af en dep droog.
    • Frituur de aubergine goudbruin in olie op middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
    • Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur, voeg de Knorr Primerba Knoflook en de Knorr Professional Napoletana toe.
    • Kook de Knorr Professional Spaghetti al dente, giet af en bewaar wat van het kookwater.
    • Voeg de gefrituurde aubergine toe aan de tomatensaus en meng de spaghetti erdoor. Voeg indien nodig wat kookwater toe.
    • Serveer de pasta met de gefrituurde kappertjes, geraspte ricotta en garneer met basilicumblaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu