Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding:


Ontdek dit eenvoudig en smaakvol recept voor Spaghetti Vongole met verse venusschelpen, knoflook, witte wijn en chili. Perfect voor een snelle, elegante maaltijd.

...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Reinig de venusschelpen, spoel ze en laat ze 20 minuten weken in gezouten water om zand te verwijderen, daarna in ongezouten water.
    • Kook de Knorr Professional spaghetti al dente volgens de instructies.
    • Verhit de olie in een grote pan.
    • Voeg de schelpen en de Knorr Primerba Knoflook toe, giet de wijn erbij en dek af met een deksel. Laat 1-2 minuten koken terwijl je de pan af en toe schudt, tot de schelpen opengaan.
    • Giet de spaghetti af en meng met de saus van de schelpen. Voeg de gehakte peterselie toe.
    • Verdeel de spaghetti over de borden en bestrooi met chilivlokken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu