Spinazie op Italiaanse wijze
Spinazie is een populaire groente in Italië. Van alle Italiaanse recepten is deze spinazie met ansjovis en de bite van pijnboompitten er eentje boordevol smaak.

Ingrediënten
Spinazie op Italiaanse wijze
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding




Ingrediënt naam
Bereiding
-
bladspinazie 1.0 kg
-
water 320.0 ml
-
ansjovisfilets 50.0 g
-
pijnboompitten 40.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Stoom de spinazie gaar.
- Breng water aan de kook en los het Knorr Groentebouillon Poeder op.
- Bind dat met Maizena Blanke Sausbinder, meng er de Knorr Collezione Italiana Napoletana Pouch onder en werk af met de Knorr Primerba Knoflook.
- Giet de bouillon over de gestoomde groenten en roer goed om, werk af met de ansjovis en de pijnboompitten.
TIP: Kleur de pijnboompitten kort aan om de Italiaanse spinazie nog wat meer smaak te geven.