Spruiten met champignons

Ingrediënten
Spruiten met champignons
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 30.0 ml
-
parijse champignons 400.0 g
-
spruiten, beetgaar 600.0 g
-
uienringen, gesneden 100.0 g
-
water 160.0 ml
-
Knorr Bio Groentebouillon Poeder 7.0 g
-
KNORR Maïzena Express 18.0 g
Bereidingswijze
-
vetstof 30.0 ml
-
parijse champignons 400.0 g
-
spruiten, beetgaar 600.0 g
-
uienringen, gesneden 100.0 g
-
water 160.0 ml
-
Knorr Bio Groentebouillon Poeder 7.0 g
-
KNORR Maïzena Express 18.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
-Verhit de Phase Plus en stoof er champignons, spruiten en uiringen in aan.
-Voeg het water en de BIO Groentebouillon toe.
-Bind met de Maïzena Express en werk af met Primerba Tijm en Primerba Knoflook.
-
Bereidingswijze
- Verhit de Phase Plus en stoof er champignons, spruiten en uiringen in aan.
- Voeg het water en de BIO Groentebouillon toe.
- Bind met de Maïzena Express en werk af met Primerba Tijm en Primerba Knoflook.