Spruitjes met oesterzwammen
Echte winterkost en nog altijd populair bij ouderen. Spruitjes smaken heerlijk gekookt of in een stamppot. Voor de feestdagen bakken we de spruitjes met bouillon in de pan.

Ingrediënten
Spruitjes met oesterzwammen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding




Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 1.0 kg
-
spruiten 7.0 kg
-
oesterzwammen 4.5 kg
-
ui, in ringen 1.0 kg
-
water 2.0 l
-
boter 375.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit de helft van de Phase Classic Resto en bak er de spruiten in.
- Verhit de rest van de margarine en bak er de oesterzwammen en uien in gaar.
- Voeg ze samen.
- Breng water aan de kook en los er de Knorr Groentebouillon in op.
- Bind met de Knorr Maïzena Express Blanke Sausbinder en voeg de vloeibare boter toe.
- Breng verder op smaak met de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook.
- Meng met de groenten en serveer.
TIP: Mag het wat specialer? Besprenkel de spruiten dan met balsamicoazijn.