Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • vetstof 100.0 ml
  • sjalot, in halve ringen 1.5 kg
  • rode wijn 1.5 l
  • rode porto 300.0 ml
  • laurierblaadjes 3.0 st
  • water 3.0 l
  • boter
  • rundsteak van 150 g 50.0 st

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase en stoof er de sjalot in aan.
    • Voeg de Tijm en Peperpuree toe en laat stoven tot de sjalot gaar is.
    • Blus het geheel met de rode wijn en rode Porto, voeg de laurier toe en laat tot de helft inkoken.
    • Voeg het water toe en los er al roerend de Bruine Fonds in op.
    • Laat een 10 tal min. koken en bind met de Roux tot de gewenste binding.
    • Monteer de saus naar wens met een beetje boter.
    • Bak de steak naar wens en serveer met frietjes en een slaatje.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu