Ingrediënten
Steak van everzwijn en spek met wildpepersaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Steak
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-gibier-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/knorr primerba champignon 340.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/aardappelproducten/8711200332243_NL.png)
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/3011360010650.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-base-froide-liant-2-x-2-kg/8711200570478NL.png)
Ingrediënt naam
Steak
-
water 1.0 l
-
rode porto 250.0 ml
-
zeezout 2.0 g
-
Dingley Dell Pork buikspek (bv. Carmans) 1.0 kg
-
vetstof 70.0 ml
-
everzwijnsteak van 150g per stuk 10.0 st
-
mengeling van bospaddenstoelen, vers of diepvries 500.0 g
Saus
-
Knorr Garde d'Or Poivradesaus 1 L 500.0 ml