Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Voor de rijst


In Italië zeggen zepollo alla cacciatora: een jagersstoofpot met kip. We gebruiken alle klassieke ingrediënten voor een echt Italiaans gerecht: tomaten, ui, verse kruiden en witte wijn.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de helft van de olijfolie en bak er de kipfilets in tot ze bruin zijn, zet even aan de kant.
    • Verhit de rest van de olijfolie en stoof er de groene paprika’s en ui in aan.
    • Voeg de de witte wijn toe en laat 5 minuten koken.
    • Voeg de Knorr Collezione Italiana Napoletana, Conimex Sambal Oelek, Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe.
    • Breng aan de kook, voeg de kip toe en laat 15 minuten sudderen.
  2. Voor de rijst

    • Plaats de rijst in een gastrobak, voeg water en Knorr Professional Kippenbouillon toe.
    • Gaar de rijst op 100% stomen, 98°C gedurende 35 minuten.  
    TIP:
    • Liever geen wijn? Vervang de wijn dan door kippenbouillon of een scheutje azijn.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu