Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Stap 1

Bereiding

  1. Stap 1

    • Stoom de The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100 graden.
    • Bak de champignons goudbruin, voeg dan de sjalot en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe en laat nog 1 minuut verder stoven, voeg bij het vlees.
    • Voeg de kookroom toe, breng aan de kook en bind met de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux. 
    • Breng verder op smaak met Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
    • Voeg de spinazie toe en laat even meegaren.
    • Werk bij het serveren eventueel af met de gruyèrekaas.
    • Plaats de Knorr Lange Korrel Rijst in een gastrobak, voeg water en Knorr Professional Groentenbouillon Poeder toe. Gaar de rijst op 100% stomen en 98°C gedurende 35 minuten.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu