Stoofpot van NoChicken Chunks, champignons, spinazie, rijst.
Deze vegetarische of zelfs veganistische stoofpot met NoChicken Chunks is een echt herfstgerecht. Een troostmaaltijd, vol vitaminen en proteïnen.

Ingrediënten
Stoofpot van NoChicken Chunks, champignons, spinazie, rijst.
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding





Ingrediënt naam
Bereiding
-
parijse champignons 500.0 g
-
sjalotten fijngesneden 10.0 g
-
room 300.0 ml
-
bladspinazie diepgevroren 80.0 g
-
gruyère
-
water 1.0 l
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 20.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Stoom de The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100 graden.
- Bak de champignons goudbruin, voeg dan de sjalot en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe en laat nog 1 minuut verder stoven, voeg bij het vlees.
- Voeg de kookroom toe, breng aan de kook en bind met de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux.
- Breng verder op smaak met Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
- Voeg de spinazie toe en laat even meegaren.
- Werk bij het serveren eventueel af met de gruyèrekaas.
- Plaats de Knorr Lange Korrel Rijst in een gastrobak, voeg water en Knorr Professional Groentenbouillon Poeder toe. Gaar de rijst op 100% stomen en 98°C gedurende 35 minuten.