Stoofpotje van gegrilde kip en asperges | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Kleur de kippenbillen aan in de Phase. Koel deze snel terug.
    • Doe de gegrilde kippenbillen in luchtdichte zak met de soeplepel geconcentreerde kippenbouillon.
    • Gaar 1 uur lang in een combisteamer of warmwaterbad op 63 °C. Laat vervolgens afkoelen.
    • Meng het water, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Kip, de dragonazijn en de Knorr Primerba Dragon. Je kan hierook het kookvocht van de vacuümgegaarde asperges aan toevoegen.
    • Snij het vlees van de kippenbillen, de asperges en de pijpajuin in de gewenste grootte.
    • Verhit de Phase en bak er het kippenbillenvlees en de gesneden pijpajuin in aan.
    • Voeg de bekomen bouillon hieraan toe, alsook de asperges. Bind het geheel.
    • Bind het geheel met de Bruine Roux en serveer.