Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snij het kippendijvlees in de gewenste vorm.
    • Verhit wat vetstof en bak er het kippendijvlees goudbruin in aan, haal het uit de pan en zet opzij.
    • Bak er vervolgens de butternut en kastanjechampignons in aan.
    • Meng ondertussen de room, het water, de nduja, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en de Knorr Professional Liquid Concentrate Kip en mix alles tot een homogene massa.
    • Voeg het gebakken kippendijvlees en de kikkererwten bij de groenten.
    • Blus het geheel met de bekomen saus en laat gedurende 10 minuten zachtjes koken onder een deksel.
    • Voeg de Knorr Maïzena Express Blanke Sausbinder toe, roer goed door en laat nog 5 minuten zachtjes verder sudderen.
    • Voeg op het einde de bladspinazie toe en roer die goed door.
    • Serveer eventueel met wat handgerolde couscous. 

    TIPS: 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu