Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • Konijnenbouten 12.5 kg
  • uien, in blokjes 3 g
  • wortelschijfjes 2.5 kg
  • water 4 l
  • Kriekbier 4 l
  • Parijse champignons, in vier 2.5 kg
  • zilveruitjes 2.5 kg
  1. Bereidingswijze

    -Verhit de helft van de Phase en bak het konijn mooi bruin.

    -Voeg er de ui, wortel, Tijm en Knoflookpuree aan toe en laat eventjes meestoven.

    -Bevochtig met water, breng aan de kook en voeg de Bruine Fonds en het kriekbier toe.

    -Laat het geheel garen onder deksel gedurende ongeveer 1 à 1,5 u.

    -Verhit de rest van de Phase en bak er de champignons en zilveruitjes in gaar, voeg toe aan de rest van de bereiding en gaar nog 30 min. verder.

    -Bind naar wens met de Bruine Maïzena.

    -Serveer met gebakken aardappelen.

+