Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stoofpotje van lamsballetjes met curry


Ontdek ons heerlijke stoofpotje van lamsballetjes met curry. Een hartverwarmend en kruidig gerecht dat uw smaakpapillen zal verwennen en uw avonden zal opwarmen.

...

Bereiding

  1. Stoofpotje van lamsballetjes met curry

    • Bak de lamgehaktballetjes tot gaar in een voorverwarmde oven op 180°C.
    • Vethit wat vetstof en stoof er de ui in aan tot mooi glazig. 
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine LamsfondPasta toe en deKnorr Primerba Curry
    • Voeg daarna de kokosmelk en de gebakken lamsballetjes toe. Laat gedurende 15 minuten zachtjes pruttelen.
    • Voeg de erwtjes en de wortelschijfjes toe en breng terug aan de kook. Laat nog 5 min zachtjes koken.
    • Voeg al roerend de Knorr Professional Blanke Roux toe. Laat nog 5 min zachtjes koken.
    • Voeg de witte asperges toe en breng terug aan de kook.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu