Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • geschilde krielaardappelen 1 kg
  • Paprika, rode 2 st
  • groene paprika's 2 st
  • witte wijn 375 ml
  • water 750 ml
  • Scampi, rauw gepeld 1 kg
  • courgette, in halve ringen 2 st
  • kerstomaat mix 800 g
  1. Bereiding

    Kleur de krielaardappels aan in Phase. Voeg de vers gesneden paprika’s toe en laat 2 minuten meestoven. Voeg de paprikapuree toe en laat 1 minuut meestoven. Blus af met de witte wijn en het water. Laat 15 minuten garen onder een deksel.

    Bak de scampi kort aan in Phase. Doe de in blokjes gesneden courgettes en de kerstomaten in de pan met de aardappels en paprika en laat 2 minuten meegaren. Voeg dan de gebakken scampi, de garnalenglace en de knoflook toe. Roer alles om en laat nog
1 à 2 minuten onder een deksel verder garen. Serveer met toast.