Taboulé couscoussalade met falafel en hummus
Een prachtige en zeer rijke couscous salade die is geïnspireerd op de klassieke Noord Afrikaanse taboule.

Ingrediënten
Taboulé couscoussalade met falafel en hummus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Taboule

Garnituur


Afwerking

Ingrediënt naam
Taboule
-
koud water 1000.0 ml
-
olijfolie 100.0 ml
Garnituur
-
kropsla 1.0 st
-
radijs, in partjes 10.0 st
-
rode ui, in partjes 0.5 st
-
honingtomaatjes 30.0 st
-
komkommer 2.5 st
Afwerking
-
munt 10.0 tk
-
koriander, verse 10.0 st
-
Marokkaans brood 10.0 st
-
Hummus 300.0 g
Bereiding
-
Taboule
- Doe de Knorr Taboulé in een schaal en giet het water erop. Voeg de olijfolie toe en schep goed om. Zet de taboulé minimaal een uur afgedekt in de koelkast.
-
Garnituur
- Maak de sla schoon en snij de radijs in dunne plakjes.
- Snij de komkommers in plakjes.
- Snij de ui in reepjes.
- Halveer de tomaatjes.
-
Afwerking
- Leg de kropsla in schaaltjes en schep de taboulé erop.
- Meng de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika met de hummus en voeg toe aan de salade. Verdeel de The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs en de groenten over de salade. Werk af met munt en koriander.
- Giet vlak voor het serveren de Hellmann’s Vinaigrette Citrus over de salade en serveer met getoast Marokkaans brood.