Taco's sin carne
Taco is een typisch Mexicaans gerecht wat met de hand gegeten wordt. Meestal wordt de taco geserveerd met een salsa.

Ingrediënten
Taco's sin carne
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Vulling


Salade

Opmaak
Ingrediënt naam
Vulling
-
rode uien 2.0 st
-
olijfolie 20.0 g
-
Knorr professional knoflook Puree 8.0 g
-
komijn 6.0 g
-
paprikapoeder 4.0 g
-
chilivlokken 1.0 g
-
kidneybonen 400.0 g
Salade
-
oranje tomaten 5.0 st
-
groene tomaat 5.0 st
-
rode chilipeper 1.0 st
-
zwarte gemalen peper
Opmaak
-
tortilla wraps 20.0 st
-
koriander, verse 10.0 st
-
geraspte kaas veggie 150.0 g
Bereiding
-
Vulling
Snijd de rode ui in brunoise en stoof ze samen met de knoflook in de olie.Voeg de komijn, paprikapoeder en chili toe en bak de specerijen rustig mee.Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook.Bak het vegan gehakt in wat olie bruin en voeg dit samen met de bonen aan de saus toe. -
Salade
Snijd de tomaten in stukjes en de chilipeper in ringetjes.Kruid de salade met wat zwarte peper en de vinaigrette. -
Opmaak
Bak de tortilla’s kort en verdeel ze samen met de “chili sin carne” over de borden.Verdeel de tomatensalade erbij en maak de taco’s af met de koriander.Rasp er tot slot wat vegan kaas over.