Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding:

  • appelsiensap 100 ml
  • peper
  • zout
  • Bladerdeeg 1 st
  • witloofstronkjes, klein 1 kg
  1. Bereiding:

    • Vermeng het appelsiensap met de Tijm en Peperpuree.
    • Plaats de stronkjes witloof in een kookzak, voeg het appelsiensap er aan toe en trek vacuüm.
    • Gaar het witloof gedurende 30 min op 80°C stoom. Koel daarna terug.
    • Bekleed een ½ GN met bakpapier.
    • Snij alle witlofstronkjes in twee, leg ze met de gesneden kant naar beneden en plaats daarop het bladerdeeg. Druk het aan en prik er enkele gaten in.
    • Bak af op 170°C gedurende 30 min.
    • Laat na het bakken 20 min rusten en draai om. Laat afkoelen op een taartrooster.