Teriyakisaus | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Basissaus

Teriyakisaus

  • honing 250 g
  • sojasaus 160 ml
  • mirin (rijstazijn) 400 ml
  • sushi-azijn 400 ml
  • Knorr Professional Vleesglace 30 g
  • Maizena Express 4 kg 40 g

Bereiding

  1. Basissaus

    Stoof de olijfolie, rode ui,knoflook puree, gember puree en de chili pureeen trek vacuüm invacuümzakken. Plaats ze 12 uur in de combisteamer en passeer de saus. Voeg bruine fonden laurier toe en laat 2 minuten doorkoken.
  2. Teriyakisaus

    Karameliseerdebasissausmet honing. Voeg de sojasaus, mirin en de sushi azijn toe en laat 20 minuten sudderen. Voeg de vleesglace toe. Werk de saus af met Maizena