Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Voor het gehakt

  • ajuinblokjes 200 g
  • rundsgehakt 1 kg
  • cayennepeper 3 g
  • komijnpoeder 5 g
  • korianderpoeder 5 g
  • zout 3 g
  • zwarte peper van de molen 3 g

Voor de tomaten-bonensalsa

  • Koriander, fijngesneden 10 g
  • kidneybonen uit blik 200 g
  • mais uit blik 100 g
  • rode ui, fijngesneden 25 g
  • zout
  • zwarte peper van de molen
  1. Voor het gehakt

    • Verhit de Phase en bak er de uiblokjes en het gehakt in aan. Blijf het geheel constant roeren om het gehakt mooi fijn te krijgen.
    • Voeg er de Specerijenpuree knoflook, de cayennepeper, het komijnpoeder, het korianderpoeder, het zout en de gemalen zwarte peper aan toe en laat het geheel eventjes meestoven
    • Voeg de Napoletana toe en laat het geheel een 10-tal minuten zachtjes doorkoken tot de saus is opgenomen door het gehakt.
  2. Voor de tomaten-bonensalsa

    • Doe de kidneybonen in een schaal en plet ze grof met behulp van een vork of pureestamper
    • Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng het geheel
+