Tex-Mex gehakt met tomaten-bonensalsa

Ingrediënten
Tex-Mex gehakt met tomaten-bonensalsa
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Voor het gehakt


Voor de tomaten-bonensalsa


Ingrediënt naam
Voor het gehakt
-
vetstof 20.0 g
-
ajuinblokjes 200.0 g
-
rundsgehakt 1.0 kg
-
cayennepeper 3.0 g
-
komijnpoeder 5.0 g
-
korianderpoeder 5.0 g
-
zout 3.0 g
-
zwarte peper van de molen 3.0 g
Voor de tomaten-bonensalsa
-
Koriander, fijngesneden 10.0 g
-
kidneybonen 200.0 g
-
maïszetmeel + 60 gr. water 100.0 g
-
rode ui, fijngesneden 25.0 g
-
zout
-
zwarte peper van de molen