Thai NoChicken Noodle Salad
Deze frisse salade brengt je in een ogenblik in het verre Thailand, de smaken laten je wegdromen van de rijke eetcultuur die Thailand te bieden heeft.

Ingrediënten
Thai NoChicken Noodle Salad
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Groenten
Vinaigrette


No Chicken Chunks


Opmaak
Ingrediënt naam
Bereiding
-
ongekookte mie noodles 800.0 g
Groenten
-
rode ui 140.0 g
-
komkommer 700.0 g
-
rode paprika 400.0 g
-
kersttomaat 400.0 g
-
sojascheuten 500.0 g
Vinaigrette
No Chicken Chunks
Opmaak
-
geroosterde pindanoten 100.0 g
-
pipajuin 30.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Kook de mie noodles zoals aangegeven op de verpakking.
- Koel deze snel terug.
-
Groenten
- Snij de rode ui fijn.
- Ontpit de komkommer en snij deze fijn.
- Snij de rode paprika in julienne.
- Snij de kerstomaten in 2.
-
Vinaigrette
- Meng alle ingredienten voor de vinaigrette.
- Breng de bekomen vinaigrette aan de kook en verdeel deze over de bekomen groentenmengeling.
- Dek deze af met vershoudfolie en koel deze snel terug.
-
No Chicken Chunks
- Meng de ontdooide TVB no chicken chuncks met de Knorr primerba asian pesto.
- Bak deze krokant in de pan en koel deze snel terug.
-
Opmaak
- Meng de gekookte noedels samen met de groenten en de vinaigrette.
- Meng deze en verdeel over de borden.
- Verdeel de gebakken TVB no Chicken chuncks over de salade.
- Werk af met de geroosterde en gekneusde pindanoten en de de fijngesneden pijpajuin.