Thaise groene curry

Ingrediënten
Thaise groene curry
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
groentenbouillon 20.0 g
-
Groene curry pasta 60.0 g
-
kafirlimoenblaadjes 1.0 st
-
water 600.0 ml
-
kokosmelk 1.0 l
-
paksoi 200.0 g
-
bimi, voorgekookt 2.0 st
-
sugarsnaps 200.0 g
-
geblancheerde en in 2 gesneden groene boontjes 200.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Stoom de No Chicken Chunks 15min. aan 100°C.
- Verhit de vetstof en bak er de No Chicken Chunks.
- Voeg de gember, de knoflook, de groene currypasta en het kafirlimoen blad toe en laat gedurende enkele minuten meebakken.
- Voeg het water, de kokosmelk en de groentenbouillon toe en breng aan de kook.
- Voeg de in stukken gesneden paksoi toe en laat 5 minuten meekoken.
- Voeg de geblancheerde bimi, sugarsnaps en de groene boontjes toe en laat deze opwarmen in de bereiding.