Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Voorbereiding

  • geroosterde pinda's 25 g
  • pistachenoten 25 g
  • ui, in ringen 100 g
  • pijpajuintjes 200 g
  • prei 235 g
  • selder 200 g
  • kipfilet 1 kg

Bereiding

  • arachideolie 160 ml
  • kipfilet
  • geroosterde pinda's
  • pistachenoten
  • ui, in ringen
  • pijpajuintjes
  • shiitake 500 g
  • prei
  • selder
  1. Voorbereiding

    • Snij de kipfilet in reepjes
    • Hak de pinda- en pistachenoten in fijne stukjes
    • Snij de prei en selder in julienne
    • Snij de pijpajuin fijn en de ajuin in ringen
  2. Bereiding

    • Bak de kipreepjes te samen met de notenmegelingin 60 ml arachideolie
    • Voeg op het einde de Knorr Primerba Curry, Knorr Primerba Asian Pesto, Conimex Sambal Oelek en Knorr Professional Specerijnenpuree Knoflook toe.
    • Kleur in een andere pan de groentjes en blus de pan met Hellmann's Vinaigrette Citrus.
  3. Afwerking

    • Dresseer alles mooi op een bord