Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Rijst

Garnituur

  • Grapefruit, partjes "à vif" 3.0 st
  • lente-ui 30.0 g
  • mango 250.0 g
  • rode ui, in partjes 100.0 g
  • komkommer 200.0 g
  • taugé 100.0 g
  • kafirlimoenblaadjes 3.0 st
  • rode chilipeper 1.0 st
  • koriander, verse takjes 3.0 st
  • basilicum 2.0 tk
  • Sesamzaadjes 6.0 g

Bereiding

  1. Rijst

    • Kook de Knorr Basmati rijst in water met wat zout gaar.
    • Giet de rijst af en laat deze afkoelen.
    • Meng een scheutje olie door de rijst en breng op smaak met zout en peper. 
  2. Garnituur

    • Snijd de grapefruit uit in mooie partjes.
    • Snijd het lente-ui groen in fijne julienne en zet deze op wat ijswater.
    • Snijd de mango en de komkommer is partjes en de rode ui in reepjes.
    • Maak de taugé schoon en snijd de limoenblaadjes en de chilipeper in ragfijne julienne.
    • Pluk de kruiden en rooster de sesamzaadjes.
  3. Opmaak

    • Schep de rijst in de disposable bowls.
    • Verdeel de gesneden mango, grapefruit, komkommer, taugé, rode ui, lente-ui, chili en limoenblad op de rijst.
    • Maak de salade af met de sesamzaadjes.
    • Verpak de kruiden en de Hellmann's Citrus Vinaigrette in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu