Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • Pickles 100 g
  • satékruiden 10 g
  • zoetzure augurk, in sneetjes 300 g
  • veldsla 100 g
  • gezouten chips 100 g
  • Spanish Style briochehamburger bun Pastridor 10 st
  1. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase Plus en bak er de The Vegetarian Butcher™ NOBeef Burger in aan tot gaar.
    • Grill het broodje.
    • Doe de Hellmann’s Real Mayonaise, de pickles, de Hellmann’s Tomato Ketchup en de satékruiden in een blender en mix tot een fijne saus.
    • Verdeel op beide zijden van het broodje wat van de bekomen saus.
    • Plaats de burger op 1 helft.
    • Verdeel hierover de sneetjes zoetzure augurk, gevolgd door de veldsla en de chips.
    • Plaats het deksel van het broodje hierop en serveer.