The Be(a)st Burger
met The Vegetarian Butcher ™ NOBeef Burger
st-burger/main-header.jpg)
Ingrediënten
The Be(a)st Burger
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 25.0 ml
-
Pickles 100.0 g
-
Hellmann's Tomato Ketchup squeeze 430 ml 50.0 g
-
satékruiden 10.0 g
-
zoetzure augurk, in sneetjes 300.0 g
-
veldsla 100.0 g
-
gezouten chips 100.0 g
-
Spanish Style briochehamburger bun Pastridor 10.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de plantaardige vetstof in een pan en bak de The Vegetarian Butcher™ NoBeef Burger tot hij gaar is
- Grill het broodje.
- Doe de Hellmann’s Real Mayonaise, de pickles, de Hellmann’s Tomato Ketchup en de satékruiden in een blender en mix tot een fijne saus.
- Verdeel op beide zijden van het broodje wat van de bekomen saus.
- Plaats de burger op 1 helft.
- Verdeel hierover de sneetjes zoetzure augurk, gevolgd door de veldsla en de chips.
- Plaats de andere helft van het broodje er bovenop en serveer.