Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Roereieren

  • eieren 10.0 st
  • plantaardige olie 10.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snij de paddenstoelen in twee en bak ze in wat geklaarde boter, zout en peper. 
    • Rooster de tomaaten in de oven op 180°C gedurend 10-12 minuten.
    • Laat de bonen minstens 3 uur in koud water weken. Spoel en kook ze vervolgens in licht gezouten water tot ze gaar maar niet plat zijn.
    • Bak The Vegetarian Butcher™ NOChicken Nuggets in de frituur tot goudbruin.
    • Verhit de Phase Plus en bak er de The Vegetarian Butcher NoBeef Burger in aan tot gaar.
  2. Roereieren

    • Klop de eieren los en voeg de Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus toe. 
    • Verhit de olie en giet het eimengsel erin, bak één kant goudbruin, draai om en bak tot het ei bijna gaar is.
    • Roer met een houten lepel, til het op en vouw het.
    • Laat het nog 10 seconden staan en roer en vouw dan opnieuw.
    • Herhaal dit tot de eieren zacht zijn geworden. Haal van het vuur en laat nog even staan om te garen.
  3. Opmaak

    • Verdeel de gekookte bonen, de gebakken paddenstoelen, de geroosterde tomaten en de gemengde sla op het bord. Leg de TVB NoChicken Nuggets en de twee NoBeef Burger. Maak het af met de roereieren, en de perfecte Vegetarian Butcher brunch staat klaar voor geserveerd te worden. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu