Tomaat in de oven met mozzarella en Provençaalse kruiden
Tomaat in de oven doet je gasten terugdenken aan vroeger. Het gerecht is snel en eenvoudig te bereiden, en de gratin van mozzarella en Provençaalse kruiden is om te likkebaarden.

Ingrediënten
Tomaat in de oven met mozzarella en Provençaalse kruiden
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
tomaat 10.0 st
-
paneermeel 100.0 g
-
olijfolie 100.0 ml
-
mozzarella 100.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Was de tomaten en snij de hoedjes weg.
- Meng de Knorr Primerba Bouquet de Provence, het paneermeel, de mozzarella en olijfolie onder elkaar en smeer op de tomaten.
- Plaats de tomaten in de oven op 180 graden tot ze mooi kleuren.