Traaggegaarde lamsbout/navaringroenten/Jus van lam

Ingrediënten
Traaggegaarde lamsbout/navaringroenten/Jus van lam
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding Jus van lam

Ingrediënt naam
Bereiding Jus van lam
-
kookvocht lamsbout
-
boter
-
zwarte peper
Bereiding
-
Bereiding traaggegaarde lamsbout
- Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en kleur er de lamsbout in aan.
- Koel deze snel terug.
- Smeer de afgekoelde lamsbout in met de Knorr Primerba Bouquet de Provence en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
- Plaats de lamsbout in een vacuümzak en voeg de Knorr Professional Kalfsfond vloeibaar toe.
- Trek het geheel vacuüm.
- Gaar gedurende 18 uur op 62°C.
- Plaats de lamsbout onder druk en koel deze snel terug.
- Laat de lamsbout gedurende 1 nacht onder druk in de koelkamer staan.
- Haal de bout uit de vacuümzak en recupereer het kookvocht voor de saus.
- Snij de bout in schijven en bak deze krokant aan.
-
Bereiding Jus van lam
- Laat het kookvocht van de lamsbout voor 20% inkoken.
- Bind met Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux tot de gewenste dikte.
- Monteer met een klontje boter.
- Kruid af met wat verse zwarte peper.