Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Bereiding Jus van lam

Bereiding

  1. Bereiding traaggegaarde lamsbout

    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en kleur er de lamsbout in aan.
    • Koel deze snel terug.
    • Smeer de afgekoelde lamsbout in met de Knorr Primerba Bouquet de Provence en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
    • Plaats de lamsbout in een vacuümzak en voeg de Knorr Professional Kalfsfond vloeibaar toe.
    • Trek het geheel vacuüm.
    • Gaar gedurende 18 uur op 62°C.
    • Plaats de lamsbout onder druk en koel deze snel terug.
    • Laat de lamsbout gedurende 1 nacht onder druk in de koelkamer staan.
    • Haal de bout uit de vacuümzak en recupereer het kookvocht voor de saus.
    • Snij de bout in schijven en bak deze krokant aan.
  2. Bereiding Jus van lam

    • Laat het kookvocht van de lamsbout voor 20% inkoken.
    • Bind met Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux tot de gewenste dikte.
    • Monteer met een klontje boter.
    • Kruid af met wat verse zwarte peper.