Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding Jus van lam


...

Bereiding

  1. Bereiding traaggegaarde lamsbout

    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en kleur er de lamsbout in aan.
    • Koel deze snel terug.
    • Smeer de afgekoelde lamsbout in met de Knorr Primerba Bouquet de Provence en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
    • Plaats de lamsbout in een vacuümzak en voeg de Knorr Professional Kalfsfond vloeibaar toe.
    • Trek het geheel vacuüm.
    • Gaar gedurende 18 uur op 62°C.
    • Plaats de lamsbout onder druk en koel deze snel terug.
    • Laat de lamsbout gedurende 1 nacht onder druk in de koelkamer staan.
    • Haal de bout uit de vacuümzak en recupereer het kookvocht voor de saus.
    • Snij de bout in schijven en bak deze krokant aan.
  2. Bereiding Jus van lam

    • Laat het kookvocht van de lamsbout voor 20% inkoken.
    • Bind met Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux tot de gewenste dikte.
    • Monteer met een klontje boter.
    • Kruid af met wat verse zwarte peper.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu