Varkensgoulash (sous-vide)
/main-header.jpg)
Ingrediënten
Varkensgoulash (sous-vide)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze






Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
varkensstoofvlees 2.75 kg
-
water 600.0 ml
-
Chillipepers, fijngesneden 10.0 g
-
zout 3.0 g
-
Knorr Koude Binder 20.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Vermeng het varkensstoofvlees met de Peperonata.
- Voor de saus vermeng het water met de Knoflook, de Tomatino, de Paprikapuree, de Chili en het zout en voeg daarna de Basis Tomaat, Bruine Saus en de Koude Binder toe en roer goed door.
- Bij deze saus voegen we bij het vlees en vermengen zeer goed, deze massa verdelen we over 3 vacuumkookzakken en vacumeren voor 30 sec of 98 %.
- Nu garen we in de combi-steamer op 80° C gedurende 8 à 10 uur.
- Koel daarna snel terug in ijswater of met een snelkoeler.
- Etiketeren en stockeren op 2° C in de koeling.