Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • geschilde pastinaken 500 g
  • wortelen, geschild 500 g
  • butternut, geschild 500 g
  • schorseneren 500 g
  • knolselder 500 g
  • water 500 ml
  • boter 125 g
  • eieren 10 st
  • jonge spinazie 100 g
  • peper en zout
  1. Bereiding

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de pastinaken, wortels, butternut, schorseneren en knolselder in de gewenste vorm. Vermeng de groenten met Phase, kruid ze met peper en zout, stort ze in een ovenschaal en bak ze 10 minuten af in de oven op 180°C. Meng in een kookpot het water, de Geconcentreerde Groentebouillon, de Solo en de boter en kook ze samen in. Voeg op het einde de Primerba Dragon toe en mix het mengsel tot een mooie, schuimige saus. Pocheer de eitjes. Dresseer de groentjes op de borden en plaats het gepocheerde eitje in het midden. Verdeel de saus erover en werk af met de verse spinazieblaadjes.