Vegetarisch stoofpotje van wintergroenten met gepocheerd ei
Snel te bereiden stoofpotje. Werk met seizoensgroenten om het gerecht het gehele jaar op de kaart te houden.

Ingrediënten
Vegetarisch stoofpotje van wintergroenten met gepocheerd ei
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
geschilde pastinaken 500.0 g
-
wortelen, geschild 500.0 g
-
butternut, geschild 500.0 g
-
schorseneren 500.0 g
-
knolselder 500.0 g
-
vetstof 25.0 ml
-
water 500.0 ml
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 375.0 ml
-
boter 125.0 g
-
eieren 10.0 st
-
jonge spinazie 100.0 g
-
peper en zout
Bereiding
-
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de pastinaken, wortels, butternut, schorseneren en knolselder in de gewenste vorm.
Vermeng de groenten met Phase, kruid ze met peper en zout, stort ze in een ovenschaal en bak ze 10 minuten af in de oven op 180°C.
Meng in een kookpot het water, de Geconcentreerde Groentebouillon, de Solo en de boter en kook ze samen in.
Voeg op het einde de Primerba Dragon toe en mix het mengsel tot een mooie, schuimige saus. Pocheer de eitjes.
Dresseer de groentjes op de borden en plaats het gepocheerde eitje in het midden. Verdeel de saus erover en werk af met de verse spinazieblaadjes.