Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

WERKWIJZE

  • aubergine, zonder schil in blokjes gesneden 600 g
  • ui, fijngesneden 150 g

Saus

  • ui, fijngesneden 100 g
  1. WERKWIJZE

    Verhit de Phase Plus en stoof er de aubergine en ui in

    aan tot ze gaar zijn.

    Plaats de gare aubergines in een mengkom en voeg de

    rest van de ingrediënten toe.

    Meng alles tot een homogene massa.

    Verdeel met een bollenschepper het bekomen mengsel

    op een ingevette bakplaat.

    Bak de bekomen balletjes in de oven op 160°C

    gedurende 15 minuten.

  2. Saus

    Verhit wat Phase Plus en stoof er de ui in aan.

    Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en

    de Knorr Collezione Italiana Napoletana toe en laat het

    geheel gedurende 15 à 20 minuten zachtjes garen.

    Mix de saus indien je een gladde saus wenst.

    Giet de warme tomatensaus in het bord en leg er de

    balletjes bovenop.