Vegetarische balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus met 100% groenten

Ingrediënten
Vegetarische balletjes in tomatensaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
WERKWIJZE





Saus


Ingrediënt naam
WERKWIJZE
-
vetstof 20.0 ml
-
aubergine, zonder schil in blokjes gesneden 600.0 g
-
ui, fijngesneden 150.0 g
Saus
-
vetstof 10.0 ml
-
ui, fijngesneden 100.0 g
Bereiding
-
WERKWIJZE
Verhit de Phase Plus en stoof er de aubergine en ui in aan tot ze gaar zijn. Plaats de gare aubergines in een mengkom en voeg de rest van de ingrediënten toe. Meng alles tot een homogene massa. Verdeel met een bollenschepper het bekomen mengsel op een ingevette bakplaat. Bak de bekomen balletjes in de oven op 160°C gedurende 15 minuten. -
Saus
Verhit wat Phase Plus en stoof er de ui in aan. Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Collezione Italiana Napoletana toe en laat het geheel gedurende 15 à 20 minuten zachtjes garen. Mix de saus indien je een gladde saus wenst. Giet de warme tomatensaus in het bord en leg er de balletjes bovenop.