Vegetarische balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus met 100% groenten

Ingrediënten
WERKWIJZE
-
aubergine, zonder schil in blokjes gesneden 600 g
-
ui, fijngesneden 150 g
Saus
-
ui, fijngesneden 100 g
Bereiding
-
WERKWIJZE
Verhit de Phase Plus en stoof er de aubergine en ui in
aan tot ze gaar zijn.
Plaats de gare aubergines in een mengkom en voeg de
rest van de ingrediënten toe.
Meng alles tot een homogene massa.
Verdeel met een bollenschepper het bekomen mengsel
op een ingevette bakplaat.
Bak de bekomen balletjes in de oven op 160°C
gedurende 15 minuten.
-
Saus
Verhit wat Phase Plus en stoof er de ui in aan.
Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en
de Knorr Collezione Italiana Napoletana toe en laat het
geheel gedurende 15 à 20 minuten zachtjes garen.
Mix de saus indien je een gladde saus wenst.
Giet de warme tomatensaus in het bord en leg er de
balletjes bovenop.