Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Burger

  • The Vegetarian Butcher NoBeef Burger 2.4 kg 10.0 st
  • gorgonzola 300.0 g
  • zonnebloemolie 50.0 g

Pompoen

Opmaak

  • hamburgerbroodjes 10.0 st
  • pompoenpitten 10.0 g
  • waterkers 50.0 g

...

Bereiding

  1. Burger

    • Bak de The vegetarian NoBeef Burger bij voorkeur ontdooid in wat olie aan beide kanten bruin.
    • Verdeel de gorgonzola over de burgers en zet het geheel even in de oven of onder de salamander.
  2. Pompoen

    • Halveer de pompoen en smeer deze in met wat olie.
    • Bak de pompoen op een plaat in de oven op ca.180°C gedurende 40 minuten.
    • Pel de schil van de pompoen en hak het vruchtvlees grof.
    • Breng op smaak met chili, zout, peper en wat vinaigrette.
  3. Opmaak

    • Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
    • Beleg de broodjes met de geroosterde pompoen, hamburgers, pompoenpitten, waterkers en cress.
    Tips: Serveer de burger met frites en Hellman’s Vegan Mayo.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu