Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Skewer

  • geschilde zoete aardappelen (of bataat) 900 g
  • vloeibare honing 50 g
  • za'atar 6 g
  • vijgen 10 st
  • satéstokjes of spiezen 10 st

Yoghurtdip

  • sumak 15 g
  • fijngesnipperde platte peterselie 10 g

Venkelsalade

  • venkel 667 g
  • rode ui, fijngesneden 100 g
  • granaatappelzaadjes 150 g
  1. Skewer

    • Snij de geschilde zoete aardappel in de gewenste vorm en blancheer deze gedurende 5 minuten.
    • Koel deze opnieuw. Meng vervolgens de Hellmann’s Vinaigrette Balsamico met de vloeibare honing en de Za’atar.
    • Verdeel de zoete aardappel en de gehalveerde kleine vijgen over de spiesjes.
    • Verdeel de bekomen marinade over de spiesjes. Bak de spiesjes in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 minuten.
  2. Yoghurtdip

    • Alles goed mengen
  3. Venkelsalade

    • Schaaf de venkel op een mandoline tot fijne sliertjes.
    • Meng deze samen met de granaatappelpitten en de rode ui.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigrette Citrus met de Knorr Primerba Dille en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten.
    • Verdeel de bekomen vinaigrette over de venkelsalade.