Menu

Ingrediënten

+

Shepherd's Pie

  • halfvolle melk 125.0 ml
  • Hoeveboter 50.0 g
  • Zwarte peper, gemalen
  • keukenzout
  • Nootmuskaat, gemalen
  • Phase with Natural Butter Flavour 900 ml 50.0 ml
  • sjalot, fijngesneden 100.0 g
  • wortelen, in brunoise 500.0 g
  • brunoise van courgettes 500.0 g
  • brunoise champignons 500.0 g
  • Linzen, groen 500.0 g
  • erwten 250.0 g

Afwerking

  • cheddar 125.0 g

Bereiding

  1. Shepherd's Pie

    Bereid de aardappelpuree zoals deze op de verpakking vermeldt staat. Voeg de warme melk en de hoeveboter toe en breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.Verhit ondertussen de Phase With Butter flavour en stoof de sjalotten, wortelen, champignons en courgetten kort aan. Voeg nu de voorgegaarde linzen en erwten toe en vermeng het geheel.Vermeng het geheel met de Knorr Collezione Italiana Napoletana en breng op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde groententenbouillon en peper en zout.
  2. Afwerking

    Werk de Shepherds pie af met de geraspte kaas en gratineer deze onder de salamander/grill.