Veggie Hachis Parmentier

Ingrediënten
Veggie Hachis Parmentier
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Veggie Hachis Parmentier




Ingrediënt naam
Veggie Hachis Parmentier
-
Wortelen in brunoise 200.0 g
-
Bleekselderij in brunoise 200.0 g
-
Linzen, groen 300.0 g
-
water 1.5 l
-
room 500.0 ml
-
boter 75.0 g
-
Peper En Zout
-
Nootmuskaat
-
panko of paneermeel
Bereiding
-
Veggie Hachis Parmentier
- Verhit wat vetstof en bak er de wortel en bleekselder in aan.
- Voeg de Primerba Tijm en The Vegetarian Butcher NoMince toe en bak deze even mee.
- Voeg de groene linzen, Knorr Professional Napoletana en de Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen.
- Koel snel terug.
- Breng het water, de room en de boter aan de kook en voeg al roerend de Knorr Gourmet Aardappelpuree toe.
- Breng alles op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
- Plaats het bekomen NoMince mengsel in een ovenschaal, met daarboven een laag puree.
- Bestrooi met panko en plaats deze in een voorverwarmde oven op 180°C tot het licht goudgeel is.
- Verhit wat vetstof en bak er de wortel en bleekselder in aan.