Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Serveer de romige venkel in een aangepaste textuur. Zo genieten ook je gasten met eet- en slikproblemen van dit smeuïge en smakelijke bijgerecht.  

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Mix 800g van het basisreceptVenkel in roomsaus met tuinkruidentot een gladde massa.
    • Voeg de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe en mix tot alles 1 geheel is.
    • Verdeel over vormpjes en gaar in de combisteamer op 90°C en 100% stoom gedurende 15 à 50 minuten naargelang de massa.  
    TIP: Je gasten eten ook met hun ogen. Maak kleine bolletjes van het fingerfood of snijd en dresseer in smakelijke plakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu