Venkel in roomsaus met tuinkruiden als fingerfood
Serveer de romige venkel in een aangepaste textuur. Zo genieten ook je gasten met eet- en slikproblemen van dit smeuïge en smakelijke bijgerecht.

Ingrediënten
Venkel in roomsaus met tuinkruiden als fingerfood
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze

Ingrediënt naam
Bereidingswijze
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Mix 800g van het basisreceptVenkel in roomsaus met tuinkruidentot een gladde massa.
- Voeg de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe en mix tot alles 1 geheel is.
- Verdeel over vormpjes en gaar in de combisteamer op 90°C en 100% stoom gedurende 15 à 50 minuten naargelang de massa.
TIP: Je gasten eten ook met hun ogen. Maak kleine bolletjes van het fingerfood of snijd en dresseer in smakelijke plakjes.