Vissersstoofpotje met prei
Een stoofpotje van vis mag niet op je menu ontbreken. Zeker niet dit stoofpotje, waar niet alleen de visliefhebbers hun duimen en vingers bij aflikken.

Ingrediënten
Vissersstoofpotje met prei
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding Saus



Ingrediënt naam
Bereiding Saus
-
koud water 1.25 l
-
KNORR Primerba Knoflook 12.0 g
-
geschilde krielaardappelen 30.0 st
-
koud water
-
vetstof 20.0 ml
-
vis voor vispannetje 1.8 kg
-
prei, in halve ringen 1.2 kg
-
room 1.0 l
Bereiding
-
Bereiding Saus
- Breng de room, het water en de Knorr Professional Liquid Concentrate Visaan de kook en laat 5 min inkoken.
- Bind het geheel met de korrels Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux. Werk de saus af met de Knorr Primerba Tuinkruiden en de Knorr Primerba Knoflook.
-
Voorbereiding Vulling
- Kook de geschilde krielaardappelen beetgaar in gezouten water.
- Stoom de stukjes ontdooide vis tot gaar.
- Stoof de prei tot gaar.
-
Dressing
- Doe de aardappeltjes, de prei en de vis in een ovenschotel en verdeel de saus hierover. Dek de schotel af met een deksel en plaats 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.