Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Saus

  • koud water 1.25 l
  • KNORR Primerba Knoflook 12 g

Stoofpotje

  • geschilde krielaardappelen 30 st
  • koud water
  • vis voor vispannetje 1.8 kg
  • prei, in halve ringen 1.2 kg
  1. Saus

    Breng de Solo, het water en de Geconcentreerde Bouillon Vis aan de kook en laat 5 min inkoken. Bind het geheel met de Blanke Roux korrels. Werk de saus af met de Primerba Tuinkruiden en de Primerba Knoflook.
  2. Stoofpotje

    Kook de geschilde krielaardappelen beetgaar in gezouten water. Verhit de Phase en bak er de stukjes ontdooide vis in aan. Stoof de prei in wat Phase. Doe de aardappeltjes, de prei en de vis in een ovenschotel en verdeel de saus hierover. Dek de schotel af met een deksel en plaats 10 à 15 min. in een voorverwarmde oven van 180°C.
  3. Opmaak

    Verdeel de vis, aardappelen en groenten op borden en werk af met de saus.