Vissersstoofpotje met prei en coquilles
Serveer dit gerecht tijdens de feestdagen en vervang de scampi door kreeft voor een feestelijke uitstraling.

Ingrediënten
Vissersstoofpotje met prei en coquilles
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus


Gerecht
Ingrediënt naam
Saus
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
water 1.25 l
Gerecht
-
krielaardappelen, gekookt in de schil 30.0 st
-
zout
-
vetstof 20.0 ml
-
kabeljauwfilets 1.2 kg
-
scampi’s 20/30 10.0 st
-
preien 3.0 st
-
coquilles 10.0 st
Bereiding
-
Saus
Breng de Solo, het water en de Geconcentreerde Visbouillon aan de kook. Laat 5 minuten inkoken. Bind met de Blanke Roux. Werk de saus af met Primerba Tuinkruiden en Knoflook. -
Gerecht
Schil en kook de krielaardappelen beetgaar in ruim gezouten water.
Bak de kabeljauwfilets aan in Phase. Bak de coquilles en scampi's kort aan. Stoof de prei in Phase.
Verdeel de prei in 10 kleine cocottes. Verdeel ook de gebakken kabeljauwfilet, de scampi's en de coquilles.
Leg hierop de gekookte krielaardappelen. Verdeel de saus erover.
Plaats de cocottes met deksel 8 à 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.