Ingrediënten
Vissersstoofpotje met prei en coquilles
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277701_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Gerecht
Ingrediënt naam
Saus
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
water 1.25 l
Gerecht
-
krielaardappelen 30.0 st
-
zout
-
vetstof 20.0 ml
-
kabeljauwfilets 1.2 kg
-
scampi’s 20/30 10.0 st
-
preien 3.0 st
-
coquilles 10.0 st