Vol-au-vent met fazantfilet en boschampignons als fingerfood
Maak je koninginnenhapje, vidé of vol-au-vent met fazant ook toegankelijk voor de ouderen die moeilijk zelfstandig kunnen eten of met slikproblemen. Mix het gerecht tot een smeuïge massa en stoom ze in leuke vormpjes. De smaak van vroeger in de vorm van handige fingerfood.

Ingrediënten
Vol-au-vent met fazantfilet en boschampignons als fingerfood
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Stap 1

Ingrediënt naam
Stap 1
-
suprème van fazant met bosschampignons (volledig recept, alles in) 700.0 g
-
Solo Professional Culinair 180.0 ml
Bereiding
-
Stap 1
- Blix de afgekoeldevol-au-vent met fazantfilet en boschampignonsfijn tot een homogene massa.
- Voeg de Solo Professional Culinair en de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe en blix nog even verder.
- Verdeel in beboterde vormen en stoom in een oven van 90°C tot ze gaar zijn. Om zeker te zijn dat ze gaar zijn, moet de temperatuur minimum 75°C bereiken.
- Haal uit de vormpjes en serveer.