Waterzooi van Vis
Waterzooi anders. Een andere dressering van een klassiek gerecht, zorgt al snel voor een verrasend effect.

Ingrediënten
Waterzooi van Vis
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
water 1.5 l
-
wortelen in julienne 200.0 g
-
selder in julienne 200.0 g
-
lente-ui 10.0 st
-
getourneerde vastkokende aardappelen 30.0 st
-
Solo Professional Culinair 500.0 ml
-
rougetfilet 400.0 g
-
Scholfilet 400.0 g
-
Sint-Jacobsvruchten 10.0 st
-
bouchot mosselen 20.0 st
-
grijze garnalen 100.0 g
-
peper en zout
-
Affilla® Cress
Bereiding
-
Bereiding
Breng het water aan de kook en voeg de Knorr Professional Visfumet toe.Kook de aardappelen en de groenten beetgaar en houd deze opzij.Voeg de Solo toe aan de vloeistof en breng terug aan de kook.Bind met de Blanke Roux en breng verder op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon.Voeg de groenten toe en breng terug op temperatuur.Bak nu de vis in de Phase en dresseer deze samen met de gestoomde mosselen op het bord. Werk het gerecht af met de romige vissaus en de takjes Afilla cress.