Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


Met dit feestelijke gerecht win je harten op je kerst- of nieuwjaarsmenu. Zoete puree van pastinaak en wortel met een lekker stukje wild in een bruine saus. 10 punten voor smaak en originaliteit!

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de vetstof en bak er de boschampignons in. Zet de champignons daarna opzij.
    • Kleur het wild aan en voeg de boschampignons en de groene kool toe.
    • Warm goed door, deglaceer met de balsamicoazijn en voeg deKnorr Fonds de Cuisine Wildfondtoe.
    • Breng aan de kook en laat 3 minuten sudderen
    • Bind met deMaïzena Express Bruine Sausbinder.
    • Voeg de dennenhoning toe en werk af met de walnoten.
    • Breng het water voor de puree aan de kook en gaar er de wortelen en pastinaak in gaar.
    • Giet niet af, maar mix tot er nog wat stukken overblijven.
    • Voeg deKnorr Gourmet Aardappelpureetoe tot je een mooie binding hebt.
    TIP: Waarom dennenhoning? Dennenhoning ruikt en smaakt naar het bos en past dus goed bij wildgerechten.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu