Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • eendenbout 6 st
  • griessuiker 50 g
  • witte wijnazijn 50 ml
  • citroensap 50 ml
  • sinaasappelsap 400 ml
  • vruchtvlees van sinaasappels zonder velletjes 2 st
  1. Bereiding

    • Verhit een pan en kleur er eend aan zonder vetstof.
    • Maak een karamel met de griessuiker en blus hem met de witte-wijnazijn, gevolgd door het citroensap en het sinaasappelsap.
    • Voeg de Knorr Primerba Tijm toe .
    • Voeg de Knorr Professional Gevogeltefond toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
    • Bind de saus met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Werk de saus af met de sinaasappelpartjes en eventueel met de geblancheerde sinaasappelzeste.
    • Giet de saus over de eend.