Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • griessuiker 50.0 g
  • azijn 50.0 ml
  • citroenrasp 50.0 ml
  • sinaasappelsap 400.0 ml
  • vruchtvlees van sinaasappels zonder velletjes 2.0 st

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit een pan en kleur er eend aan zonder vetstof.
    • Maak een karamel met de griessuiker en blus hem met de witte-wijnazijn, gevolgd door het citroensap en het sinaasappelsap.
    • Voeg de Knorr Primerba Tijm toe .
    • Voeg de Knorr Professional Authentic Gevogeltefond toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
    • Bind de saus met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Werk de saus af met de sinaasappelpartjes en eventueel met de geblancheerde sinaasappelzeste.
    • Giet de saus over de eend.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu