Wilde eend à l’orange

Ingrediënten
Wilde eend à l’orange
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
griessuiker 50.0 g
-
azijn 50.0 ml
-
citroenrasp 50.0 ml
-
appelsap 400.0 ml
-
vruchtvlees van sinaasappels zonder velletjes 2.0 st
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit een pan en kleur er eend aan zonder vetstof.
- Maak een karamel met de griessuiker en blus hem met de witte-wijnazijn, gevolgd door het citroensap en het sinaasappelsap.
- Voeg de Knorr Primerba Tijm toe .
- Voeg de Knorr Professional Authentic Gevogeltefond toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
- Bind de saus met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
- Werk de saus af met de sinaasappelpartjes en eventueel met de geblancheerde sinaasappelzeste.
- Giet de saus over de eend.