Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • rode wijn 250.0 ml
  • luikse stroop 350.0 g
  • water 500.0 ml
  • pure chocolade Callets™ Callebaut 75.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng de rode wijn met de Luikse stroop al roerend aan de kook.
    • Voeg water toe en breng opnieuw aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Poivradesaus toe en laat 5 minuten zachtjes koken voor een gladde binding.
    • Meng de chocoladedruppels eronder en laat ze smelten in de warme saus.
    • Werk af met versgemalen zwarte peper.
    TIP : Vervang je de rode wijn door porto? Dan maak je de wildsaus met chocolade zoeter van smaak.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu