Witloof met een crumble van walnoot en bieslook en een vinaigrette van prei en dragon

Ingrediënten
Witloof met een crumble van walnoot en bieslook en een vinaigrette van prei en dragon
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Preiolie
Vinaigrette


Ingrediënt naam
Preiolie
-
maisolie 1.0 l
-
groen van prei 700.0 g
-
zout
-
peper
Vinaigrette
-
preiolie 150.0 ml
Bereiding
-
Preiolie
- Plaats het gewassen groen van prei in een blender.
- Verhit de maisolie tot 70°C.
- Giet de warme olie op het groen van prei en laat het geheel fijn mixen.
- Giet de bekomen olie in een puntzeef en laat uitlekken.
-
Vinaigrette
- Meng alle ingrediënten tot een vinaigrette.