Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Wok

  • arachideolie 150 ml
  • in reepjes gesneden rundvlees 1500 g
  • Rode paprika, in reepjes 150 g
  • Groene paprika, in reepjes 150 g
  • Jonge wortelen, in staafjes 150 g
  • sluimererwten 150 g
  • Champignon in plakjes 150 g
  • kokosmelk 2500 ml
  • zwarte peper van de molen
  • thaise basilicumbladeren 20 g
  1. Wok

    Verhit de olie en bak het rundsvlees tot deze mooi gekleurd is. Voeg nu de verschillende groenten toe en bak deze gedurende 3 minuten mee met het rundsvlees. Bevochtig het geheel nu met de kokosmelk en de Solo Professional Classique en laat deze reduceren tot de gewenste dikte. Voeg nu de Knorr Primerba Asian Pesto toe en vermeng deze met de massa. Breng de wok nu op smaak met de Knorr geconcentreerde Runderbouillon en wat peper en zout. Voeg als laatste de Thaise basilicum toe en vermeng met de Mie Noedels.