Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Zalmforel 800.0 g
  • peper en zout
  • kristalsuiker
  • olijfolie
  • citroenzeste

Saus

Opmaak

  • Asperges sous vide 30.0 st
  • kruiden (citra leaves, duizendblad, ijskruid, shiso, bronze venkel) 20.0 g

Door de zalmforel op lage temperatuur te bereiden krijgt deze een prachtige structuur.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Marineer de zalmforelfilets met zout, peper en suiker en citrus zestes.
    • Snijd de zalmforel in mooie porties.
    • Schenk een beetje olijfolie in een passende ovenschaal en leg hierin de zalmforel.
    • Zet ze vervolgens geheel onder met de olijfolie.
    • Gaar de zalmforel gedurende 45 minuten op 45ºC in de oven.
  2. Saus

    • Verwarm de Hollandaise saus en voeg de kerriepuree toe.
    • Passeer de saus en giet het geheel in een siphon.
    • Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  3. Opmaak

    • Verdeel de zalm en de asperges over de borden.
    • Maak de asperges af met de kruiden en spuit de saus over het geheel.
    TIP: Vervang de zalm forel door een stukje gebakken kipfilet, de saus is zeker een perfecte match met een sappig stukje gevogelte.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu