Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • mager rundsvlees, in fijne reepjes 1 kg
  • satéstokjes of spiezen 10 st

Pittige kerstomaten

  • kerstomatenmix 500 g

Smoky paprika dip

  • Koriander, fijngesneden 10 g
  1. Bereidingswijze

    • Meng de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Rund, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Hellmann’s Vinaigrette Sjalot Rode Ui en de Knorr Collezione Italiana Tomatino tot een homogene massa.
    • Meng de bekomen marinade samen met de reepjes rundsvlees.
    • Verdeel het vlees gelijk over de spiesjes.
    • Bak of grill deze tot ze gaar zijn.
  2. Pittige kerstomaten

    • Snij de kerstomaten in twee. Meng de Hellmann’s Vinaigrette Basil, de Conimex Sambal, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Rund.
    • Breng deze mengeling aan de kook en giet deze al kokend over de gesneden kerstomaten.
    • Koel deze vervolgens terug en serveer.
  3. Smoky paprika dip

    • Alles goed mengen