Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Groenten

Opmaak


...

Bereiding

  1. Groenten

    • Snijd de aubergines in de lengte door en maak inkepingen in het vruchtvlees.
    • Meng de olie met de Knorr Primerba Bouquet de Provence en de Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree.
    • Plaats de aubergines op een gastronormplaat en verdeel er de bekomen kruidenolie over.
    • Rooster de aubergines gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat ze daarna afkoelen.
    • Haal vervolgens het vruchtvlees van de aubergines uit de schil en scheur het in kleinere stukken.
    • Snijd de kerstomaten in 2 en meng ze onder het vruchtvlees.
  2. Opmaak

    • Plaats de salade in een schaal en verdeel er de Hellmann's Thousand Island Dressing over.
    • Scheur de burrata in kleinere stukken en verspreid de stukjes over de schaal.
    • Verdeel daarna de rosbiefsneetjes over de schaal.
    • Werk af met gomasio, basilicum, enkele draaien aan de pepermolen en enkele druppels goede olijfolie.
    • Veggievriendelijke variant maken? Dankzij zijn vlezige textuur en eiwitrijke eigenschappen is de aubergine een prima vleesvervanger op zich.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu