Ingrediënten
Zuiderse auberginesalade met rosbief en burrata
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Groenten
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Primerba Bouquet de Provence.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
Opmaak
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/dressings,-vinaigrettes-en-saladeverrijkers/Hellmann's Thousand Island 1L.jpg)
Ingrediënt naam
Groenten
-
aubergine 5.0 st
-
olie 100.0 ml
-
kerstomaten 1.0 kg
Opmaak
-
burrata 500.0 g
-
gebraden rosbief 400.0 g
-
gomasio 25.0 g
-
basilicum
-
peper van de molen