Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de olijfolie en stoof er de groene paprika’s en ajuin in aan.
    • Voeg de witte wijn toe en laat 5 minuten koken.
    • Voeg de Knorr Collezione Italiana Napoletana zak, Conimex Sambal Oelek, Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en Knorr Specerijenpuree Knoflook toe.
    • Breng aan de kook en laat sudderen tot de groenten gaar zijn.
    • Voeg de The Vegetarian Butcher NoMeat Balls toe en warm goed door.
    • Plaats de Knorr Lange Korrel Rijst in een gastrobak, voeg water en Knorr Professional Groentebouillon Poeder toe.
    • Gaar de rijst op 100% stomen en 98°C gedurende 35 minuten.  
    TIPS: 
    • Je kunt de rijst in dit gerecht ook vervangen door pasta of stokbrood. Even Italiaans, even lekker. 
    • Deze stoofpot kan ook bereid worden metThe Vegetarian Butcher NoChicken Chunks. Nog steeds vegetarisch, nog steeds even lekker. 

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu