Zuiderse stoofpot met The Vegetarian Butcher NoMeat Balls, tomaten en paprika
Met 1 hap van deze veganistische stoofpot met tomaten en groene paprika waan je je tussen de schilderachtige heuvels in Italië. Snel klaar en vol zuiderse smaken. Buon appetito!

Ingrediënten
Zuiderse stoofpot met The Vegetarian Butcher NoMeat Balls, tomaten en paprika
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze







Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
olijfolie 150.0 ml
-
groene paprika, in julienne 1.5 kg
-
ajuinringen, vers 500.0 g
-
witte wijn 250.0 ml
-
water 1.0 l
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie en stoof er de groene paprika’s en ajuin in aan.
- Voeg de witte wijn toe en laat 5 minuten koken.
- Voeg de Knorr Collezione Italiana Napoletana zak, Conimex Sambal Oelek, Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en Knorr Specerijenpuree Knoflook toe.
- Breng aan de kook en laat sudderen tot de groenten gaar zijn.
- Voeg de The Vegetarian Butcher NoMeat Balls toe en warm goed door.
- Plaats de Knorr Lange Korrel Rijst in een gastrobak, voeg water en Knorr Professional Groentebouillon Poeder toe.
- Gaar de rijst op 100% stomen en 98°C gedurende 35 minuten.
TIPS:- Je kunt de rijst in dit gerecht ook vervangen door pasta of stokbrood. Even Italiaans, even lekker.
- Deze stoofpot kan ook bereid worden metThe Vegetarian Butcher NoChicken Chunks. Nog steeds vegetarisch, nog steeds even lekker.