Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verwijder de onzuiverheden in de hartzwezeriken door ze een nacht in koud, gezouten water te laten trekken. Spoel de dag nadien met voldoende koud water af.
    • Breng water met Kippenbouillon aan de kook en pocheer de zwezeriken gedurende 8 minuten in de kippenbouillon.
    • Neem de zwezeriken uit het pocheervocht en koel dadelijk af in ijswater.
    • Verwijder de vliezen, de resterende onzuiverheden en portioneer.
    • Breng op smaak met zout en peper en wentel door de bloem.
    • Was de cantharellen en verhit ondertussen een pan met de arachideolie.
    • Bak de cantharellen kort op hoog vuur.
    • Snijd de sjalotten in brunoise, bevochtig met witte wijn en reduceer tot 1/3 .
    • Voeg het water bij de sjalotten, breng aan de kook en voeg demi-glace toe.
    • Laat even doorkoken tot de gewenste binding verkregen.
    • Werk af met Solo Culinair en Primerba Gefruite ui met spek.
    • Verhit een pan met de Phase en kleur de zwezeriken aan alle kanten krokant.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu