Menu
Punten

De zomer is lang geleden. De feestdagen nog ver weg. Een mooi moment om toch iets speciaals te bieden. Halloween groeit ieder jaar in populariteit en restaurants met zuidelijke inslag kunnen inspelen op Allerzielen, één van de belangrijkste feestdagen in Mexico. En er is veel meer mogelijk dan alleen pompoenen rondom deze verrassend rijke periode van het jaar. Mooie seizoensingrediënten verleiden gasten tot een extra bezoek.

  • Natuurlijk mag in de Amerikaanse traditie van Halloween de kalkoen niet ontbreken, ook al hoort deze eigenlijk bij Thanksgiving. De vulling van een perfect gebraden kalkoen maakt hiervan meteen een signatuurgerecht uit het seizoen.
  • Verrassen met het Mexicaanse Allerzielen: Día de los muertos? Dan is een barbacoa een perfect gerecht voor deze gure maand. Stoofvlees, maar dan in een pittige variant met Caribische kruiden uit Mexico.
  • Verschillende paddenstoelen zijn perfect in het seizoen. Wie buiten de gebaande paden van champignons kan denken, kan zijn gasten verrassen met de geurige en zachte smaak van trompette de la mort of de peperachtige smaak van de pied de mouton;
  • Oesters, mosselen en de onderschatte volksvis makreel zijn tegen een goede prijs en in perfecte kwaliteit verkrijgbaar. Mooie verse producten uit de zee om mee te verrassen en een goede marge op te behalen;
  • De mooiste producten voor een haute cuisine ervaring? Exclusieve wilde tarbot en witte truffel zijn op hun best. Niet goedkoop, maar als je toch voor de beste producten wilt gaan, dan is dit het moment.
Halloween
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu